't Sant Eline - Kunstvestdagen

Ga naar de inhoud
Eline 't Sant - Multidisciplinair

Eline 't Sant is een multidisciplinair kunstenaar: 2D, 3D, mixed media, assemblages, installaties, fotografie en video maken deel uit van haar oeuvre.

Haar beeldend en fotografisch werk toont thema’s als identiteit, vergankelijkheid, inpakken & ordenen en het aangaan van dialogen met materie en gelaagdheid. Haar veelvuldig 'reizen' resulteert dan ook in een zoektocht naar recycleerbare bruikbare materialen, haar beeld- en reismateriaal vaak vastgelegd in lagen en pixels, canvas, papier, hout, plaaster en glas.

Tijdens de Kunstvestdagen toont ze werk uit 'INTO SILENCE'.
De 'ICEBERGS' zijn geassembleerde sculpturen van gerecycleerd glas, klei en plaaster met pigment. Tijdens haar expedities boven de noordpoolcirkel in Groenland, IJsland en noorden van Noorwegen, observeerde en fotografeerde ze ijsbergen, haar sculpturen zijn niet een realistische visualisatie van haar fotografische werken  maar de voelingen en  de interpretatie met vormen en materie.
De foto installatie 'COD CODICIL', bestaande uit zeven diasec, is een reeks met een ethische, gelaagde opbouw: een onderzoek naar de bloedsporen in de sneeuw en de confrontatie met resten in de containers (Lofoten, Noorwegen).


Contactgegevens

Eline ’t Sant
Gelrodeweg 7
3200 Aarschot
016 56 50 29
Terug naar de inhoud